چه کسی در طراحی سایت تخصص دارد؟

نکاتی در مورد مهارت ها و پیش نیاز های طراحی سایت تخصصی به همراه اینکه سایت طراحی شده توسط یک متخصص چه ویژگی هایی باید داشته باشد که آنرا وب سایت خصصی بنامیم

طراحی تخصصی
یک علاقمند به اینترنت و طراحی سایت بدون دانش و مهارت تخصصی می‌تواند سایت‌هایی ساده و غیر تخصصی برای مشتریان ایجاد کند اما هیچگاه قادر نیست سایت‌های تخصصی را ایجاد کند زیرا در برنامه‌نویسی و طراحی سایت تخصصی مهارتی ندارد.

نصاب‌های وردپرس طراحان غیر تخصصی سایت
اگر دقت کرده باشید افراد زیادی در زمینه طراحی سایت مدعی هستند. اغلب وب سایت با قیمت‌های بسیار پایین ایجاد می کنند. آن ها سی ام اس ها (نوعی سایت از قبل نوشته شده و معمولا رایگان) و قالب‌های آماده (ظاهر سایت) از قبل نوشته شده توسط دیگران را از اینترنت دانلود می کنند و برای مشتریان نصب می کنند. در واقع آن‌ها هیچ کدنویسی انجام نداند. هیچ سایتی هم طراحی نکردند. فقط سایت را برای شما نصب می کنند و به دلیل باز بودن کدها کمی آنرا تغییر می‌دهند. آن ها نصاب سی ام اس یا وردپرس (نوع محبوبی از سی ام اس) هستند نه طراح سایت متخصص!

مشکلات مشتری با طراحان سایت غیر متخصص
مشتری تا زمانیکه نیازهایش توسط کدهای آماده و دانلود شده برآورده شود راضی است ولی زمانی که سایتش پیشرفت می‌کند و نیازهایش جدی‌تر می شود، به تغییرات تخصصی پیدا می کند و آن گاه با نصاب سی ام اس (همان طراح سایت غیر متخصص) به مشکل میخورد. معمولا پاسخ‌هایی می‌شوند مبنی بر اینکه اینکار شدنی نیست در صورتیکه شدنی است ولی در تخصص وی نیست. کدهای آماده موجود در اینترنت نیاز مشتری را برآورده نمی‌کند. مشتری هم واقعا حق دارد که نمی‌تواند طراح وب سایت متخصص را تشخیص دهد. مثل ما که واقعا نمیدانیم که یک پزشک واقعا چقدر تخصص دارد.

راه تشخیص طراح سایت متخصص
برای تشخیص طراح وب سایت متخصص مطالعه رزومه آن طراح وب سایت است. همچنین از پروفایل لینکداین یا سئوال از سایر افراد آشنا و دوستان می توانیم اطلاعاتی بدست بیاوریم. نمونه کارهایی از آن طراح وب بخواهیم که با سی ام اس دانلود شده و رایگان نوشته نشده باشد.

طراحی سایت تخصصی به چه مواردی احتیاج دارد؟
طراحی وب سایت تخصصی نیاز به دانش‌های زیادی دارد که لازمه‌ی آن سال‌ها مطالعه و تجربه است. شاید حداقل ۳ سال سابقه یادگیری و تجربه در علوم طراحی سایت نیاز است که فرد بتواند خود را یک متخصص طراحی سایت بنامد و بتواند برای مشتری سایت‌هایی بر اساس نیازهایشان ایجاد کند. طراحی یک سایت تخصصی کار یک تیم است و به دانش و تخصص‌های مختلفی نیاز دارد. اما گاهی افراد خبره‌ای وجود دارند که اغلب مهارت‌های تخصصی را دارند که به آن فول استک دولوپر می‌گوییم. این تخصص‌ها ساده بدست نمی آیند و حتی بعد از تسلط باید به صورت مداوم بروز شوند. تسلط به HTML ، CSS ، Photoshop مقدمه‌ای برای طراح وب سایت شدن است. تسلط کامل به این سه تخصص حدود ۱ سال زمان نیاز است. گرچه این زمان‌ها بسته به پشتکار، هوش و مواردی از این دست می تواند تغییر کند. بعد از آن نیاز به تخصص در زمینه Javascript است که حداقل ۶ ماه زمان نیاز دارد. سپس نیاز است به یک زبان برنامه نویسی سمت سرور مانند PHP یا NET. مسلط شود، این قسمت می تواند ۱ سال یا کمی بیشتر طول بکشد. پس از آن نیاز است دانش در زمینه بانک اطلاعاتی، وب سرور، وب سرویس و مانند این کسب کرد. شاید برایتان جالب باشد ممکن است در مراحل تولید یک وب سایت چند تخصص زیر مجموعه فقط در زمینه بانک‌های اطلاعاتی نیاز باشد. مانند امنیت دیتابیس و پرفرمنس یا بانک‌های اطلاعاتی حجیم. بگذریم که معمولا طراحان وب سایت حرفه‌ای باید در دانش‌های مرتبط مانند سئو تخصصی داشته باشند. بله درست است طراحی سایت بسیار تخصصی است. 

مولف: میثم ضابط 


1 دیدگاه
[1] محمد برزگر - 98/09/13 چهارشنبه 01:14
ممنونم از توضیحات خوبتونچقدر مقاله خوندن در سایتتون لذت بخشهاندازه فونت و چیدمان صفحه طوری هست که خوندن راحت تر و لذت بخش ترهموفق باشین - پاسخ
مدیریت - 98/09/21 پنجشنبه 08:27
خیلی ممنون
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
کد امنیتی:
SecImgSes
* نظر: