اگر دامینی با پسوند های محتلف دارید. برای مثال دامین اصلی zabet.com را ثبت کرده اید و سایتتان را راه اندازی کردید. اما دامین های zabet.ir و zabet.org و zabet.net را نیز ثبت کرده اید و می خواهید از آن ها برای سایت اصلی استفاده نمایید.
چهار روش اصلی برای انتقال دامین ها وجود دارد که هر کدام ویژگی های خودشان را دارند.
روش اول – استفاده از Iframe (توصیه نمی شود)
عیب:
شما حتما باید یک هاست دیگر برای آن دامنه تهیه کنید تا فقط آن یک صفحه html را در آن آپلود کنید. همینطور شما با کلیک هر صفحه در قسمت آدرس مروگر همچنان آدرس اولیه را می بینید.
مزیت:
دامین شما یک دامین مستقل شناخته می شود
روش دوم – استفاده از htaccess (پیشنهادی)
با استفاده از تغییراتی در فایل Htaccess در صورت وارد کردن دامین دیگر شما به صورت خودکار دامین اصلی منتقل شود.
معایب:
دامین های دیگر شما هیچ عمری پیدا نمی کنند
مزیت:
در این روش احتیاج به هاست جداگانه ندارید و از نظر سئو مشکلی برای محتوای تکراری برایتان پیش نخواهد آمد.
روش سوم – استفاده از metatag
مانند روش اول شما باید هاست جداگانه برای یک صفحه html تهیه کنید با این تفاوت که به جای استفاده از Iframe که سایت اصلی را در یک پنجره نامریی نمایش می دهد. از یک انتقال دهنده استفاده می کنیم، کافیست کد زیر را در قسمت head صفحه html خود قرار دهید. این کد صفحه را بعد از 5 ثانیه انتقال می دهد و برای ویرایش زمان باید مقدار content را تغییر بدهید.
معایب:
نیاز به هاست جداگانه است. سو استفاده های مختلف از جمله حملات dDos و … باعث شده که برخی موتور های جستجو نگاه خوبی به این کد نداشته باشند با اینکه از هاست جداگانه استفاده می کنید.
مزیت:
می توانید انتقال را بر جسب ثانیه زمان دار کنید.
روش چهارم – استفاده از parkdomain
در این روش شما با استفاده از کنترل پنل مانند Cpanel می توانید دامین های دیگر خود را در قسمت Parkdomain اضافه کنید. البته فراموش نکنید که در این روش ما دامین های دیگر را به هاست انتقال می دهیم نه به دامین اصلی! همینطور DNS های دامین های فرعی را قبل از اضافه کردند با هاست خودتان مطابقت دهید.
معایب:
چون دامین ها به دامین دیگری منتقل نمی شوند و در واقع یک سایت با چند دامنه باز می شود، از نظر سئو محتوای تکراری محسوب می شود.
مولف: میثم ضابط – اسفند 88